popup close

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the TU/e Contest by uploading your C.V. and share it directly with partners of own your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

Partners
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Mechanical Engineer

As a Mechanical Engineer for ASM you will provide technical solutions to other members of the technical staff on special projects and may function in a project leadership role. You must be a self-starter with the ability to take on a wide range of moderately complex assignments in which you will need to Interface with other organizations on new product updates to ensure a smooth transition of the product into the manufacturing cycle. This mean working with a global, cross-functional team utilizing excellent communication skills.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Process Engineer

We are offering you the opportunity to join our process application development team in Leuven, Belgium as a process engineer. Our team develops new processes and applications in a vertical batch reactor for state-of-art integrated device flows. It is a chance to work in one of the most advanced scientific fields in the world and still seeing your inventions in tomorrow’s products out in the market.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Electrical Engineer

As an Electrical Engineer you will provide technical solutions to other members of the technical staff on special projects and may function in a project leadership role. You will need to Interface with other organizations on new product updates to ensure a smooth transition of the product into the manufacturing cycle. This mean working with a global, cross-functional team utilizing excellent communication skills.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

HBO/WO Afstudeerstagiair Data Science

Ben jij de data student die een conceptueel product kan neerzetten en je collega’s kan overtuigen dat zij dit product moeten gaan gebruiken? Dan is dit de Data Science afstudeerplek waar jij het kan gaan maken! Achmea optimaliseert haar klantbediening. Als data analist onderzoek jij welke verbeteringen mogelijk zijn met data analyse als middel. Wat wij van jou als afstudeerder verwachten, is dat je door middel van je analyserend vermogen een nieuw conceptueel product kan neerzetten, waarmee processen binnen Achmea versnellen. Bijvoorbeeld door het zoeken naar patronen die ontstaan op het Twitter profiel van Achmea, hoe staat Achmea nou eigenlijk bekend op een Social Media account? We willen niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico's en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven? Wij verwachten dat je als afstudeerder zelfstandig op zoek gaat naar patronen die passen op vraagstukken waarvan de business nog niet had vastgesteld dat er kansen of risico’s zijn waar dit patroon op wijst. Veel gebruikte analyse technieken die worden gebruikt zijn: data mining, text mining en process mining. Jij bepaalt de richting van je onderzoek helemaal zelf!
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

HBO/WO Afstudeerstagiair Android app-development Centraal Beheer

Wil jij tijdens je stage werken aan innovatieve opdrachten voor Apps van Centraal Beheer? Heb je toffe ideeën hoe wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met nieuwe functionaliteiten of gave nieuwe apps? Mobile Company van Achmea in Apeldoorn werkt met 4 scrum teams continu aan native klantenapps voor iOS en Android voor Centraal Beheer. We zoeken een stagiair voor Android. Er is nog genoeg ruimte voor nieuwe gave apps of functionaliteiten en jij kunt ons daarbij helpen. Denk aan onderwerpen als Smart notification platform, animaties of Android things. Maar er zijn zoveel meer dingen waar Mobile Company zich mee bezig houdt. We zijn continu bezig met doorontwikkelen, vernieuwen en uitbreiden. Wij staan ook open voor jouw ideeën. Heb jij zelf een super tof idee wat je graag zou willen onderzoeken en uitvoeren voor jouw afstudeeropdracht? Hoe zouden wij volgens jou onze klanten nog beter kunnen bedienen met onze apps? Overtuig ons dan met jouw motivatie, en wie weet mag jij jouw idee dan gaan uitvoeren!
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

HBO/WO (Afstudeer)stagiair Datakwaliteit Interpolis

Ben jij een student die zowel technisch als functioneel met data aan de slag wilt? Dan is dit de afstudeerplek waar jij het kunt gaan maken! Het doel van deze opdracht is het verbeteren van de datakwaliteit voor Interpolis. De producten van Interpolis worden via de Rabobank aangeboden aan klanten. De Rabobank en Interpolis optimaliseren hun klantbediening. Als data-analist onderzoek je welke verbeteringen mogelijk zijn met data-analyse als middel. Wat wij van jou als afstudeerder/stagiair(e) verwachten, is dat je door middel van je analyserend vermogen mogelijkheden ontdekt om de kwaliteit van data te verbeteren, waardoor Interpolis in staat is haar klant nog beter te bedienen. Wij verwachten dat je zelfstandig op zoek gaat naar problemen met datakwaliteit en onze business helpt hier passende oplossingen voor te vinden. Hierbij durf je ook zelf initiatieven voor verbetering te nemen. Veelgebruikte tooling hierbij is SAP Information Steward. Op basis van eerste inzichten/analyses kunnen we samen met jou een verdere richting van de opdracht bepalen.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

HBO/WO Afstudeerstage implementatie datakwaliteit tooling

In onze datagedreven organisatie wordt data met de dag belangrijker. Voor Staven en Diensten zijn we bezig om inzichten op te doen uit de data die door onze applicatielandschappen heen stroomt en om de kwaliteit van deze data te meten. We willen graag meer inzicht in de data die we hebben. Met deze inzichten willen we mogelijkheden verkennen om de operational performance van de ketens te verbeteren. Hoe hoger de kwaliteit van data, hoe minder handmatige herstelacties en hoe goedkoper onze dienstverlening. Dit helpt ons om een nog stabielere dienstverlening te bieden. Om dit goed te kunnen doen hebben we de juiste tooling nodig. Het onderliggende vraagstuk is hoe we onze datakwaliteit kunnen verbeteren. Van deze stage verwachten we dat er onderzoek wordt gedaan naar de tools die wij binnen Achmea hebben en welke wij hier het beste voor kunnen gebruiken. Dit zijn tools om enerzijds inzicht te verkrijgen (bijv. Dynatrace) en anderzijds om de datakwaliteit te meten (bijv. SAP Information Steward). En daarnaast eventueel ook extern onderzoeken/een benchmark wat er nog meer beschikbaar is. Daarnaast zal ook het schrijven van een implementatieplan en eventueel de uiteindelijke implementatie van de tooling een onderdeel van de opdracht zijn.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

HBO/WO Afstudeerstagiair technologische innovatie

Het Innovatie & Experience Center heeft als doelstelling Achmea voor te bereiden op technologische ontwikkelingen. Hierbij willen wij aansluiten bij de ontwikkeling van de organisatie om de dienstverlening van klanten via klantreizen in kaart te brengen en te verbeteren. Het innovatie team is opzoek naar een methode en/of framework om technologische innovaties aan te jagen door deze klantreizen te benutten.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

KAM Coordinator

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom hebben wij een vacature voor een KAM Coordinator om ons team te versterken. Wij zoeken een ambitieuze collega die toe is aan zijn volgende stap in zijn carrière. Jij leidt het KAM-beleid binnen Mevi in goede banen met het adviseren, uitvoeren en coördineren van verbeteringen, verhelpen van risico’s en problemen en het vormen van een vraagbaak voor al je collega’s. Met andere woorden, je houdt het gecertificeerde kwaliteitssysteem (inclusief het kwaliteitshandboek) in stand. Dat doe je aan de hand van de norm ISO 9001:2015, wet- en regelgeving en het vastgestelde beleid. Belangrijk daarbij zijn een snelle en duidelijke communicatie van relevante ontwikkelingen binnen de Arbowet en milieuwetgeving, het initiëren van interne audits en begeleiden van externe audits. Eventuele afwijkingen corrigeer jij op tijd en correct. Ook de planning en uitvoering van managementreviews waarin je de prestaties op KAM-gebied analyseert, zijn aan jou besteed. En zie jij een risico of probleem, of is er sprake van een dispuut? Dan handel je proactief en laat je je goede organisatorische vaardigheden zien door het risico of probleem vast te stellen, te registreren, analyseren en rapporteren. Maar je hebt net zo scherp oog voor kansen. Je houdt je dan ook continu bezig met het verbeteren van de mvo- en KAM-uitvoering door het opstellen, begeleiden en coördineren van verbeterplannen. Tot slot mogen management en organisatie elke maand rekenen op het door jou nauwkeurig opgestelde KPI-rapport. Jouw profiel Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfskunde; Basiskennis van de Arbowet, kwaliteits- en milieuzorg en ervaring met de toepassing hiervan in de fijnmechanische sector; Kennis van ERP-systemen en hoe die in te zetten bij je werk; Een hoge mate van zelfstandigheid bij het oplossen van KAM-problemen en doen van aanbevelingen; Een heldere, overtuigende en concrete manier van communiceren; Een hands-on- en no-nonsensewerkhouding; Wie zijn wij? Mevi is een hightech machine- en systeembouwer met grote expertise in de fijnmechanische en mechatronische techniek. We werken in het hart van de Nederlandse hightech industrie en dat doen wij met ongelooflijk veel plezier! Werken bij Mevi betekent kiezen voor een informele en open bedrijfscultuur bij een familiebedrijf met een sterk teamgevoel. Wij zijn nieuwsgierig, denken creatief in oplossingen en wij helpen elkaar graag. Dit merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. Wil jij ook graag werken in dit team met een gemoedelijke en collegiale sfeer? Wat bieden wij Grote afwisseling in je werkzaamheden en de verantwoordelijkheid naar eigen inzicht te werken; Kennis maakt innoveren mogelijk, we vinden het héél belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, er is volop de ruimte om een opleiding, training of een cursus te volgen; Wij hanteren de CAO Kleinmetaal en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Vrijheid in het doen van je werk, jij bent de professional en zo zien wij jou en zo waarderen wij jou. Wij bieden je een gezellige en informele werkomgeving.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

CAD/ CAM Programmeur

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een CAD/ CAM Programmeur. Wij zoeken een professional die uitgedaagd wilt worden door complexe werkstukken. Je gaat werken aan prototypes en enkel-stuks met de hoogst haalbare nauwkeurigheid en kwaliteit! Producten op de micron (µm) nauwkeurig? Daar ben je goed in en dat is wat jij wilt doen! Wij bieden je die mogelijkheid, een mooie baan met veel technische vrijheid, creativiteit en complexe producten maken voor onze klanten. Gaat jouw hart sneller kloppen van precisie en high-end metaalbewerking? Als jij nu ongemerkt aan het “knikken’’ bent, of er verschijnt een glimlach op je gezicht. Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees maar snel verder! Wat ga jij doen? Als CAD/ CAM Programmeur maak en programmeer jij extern de programma’s voor de 3- en 5-assige machines In Siemens NX; Jouw ervaring, kennis en creativiteit spreek je elke keer weer aan bij het bepalen van de beste bewerkingsmethode; Je beoordeelt zelf of een product gemaakt kan worden, je staat daarom in direct contact met de werkvoorbereiding of zelfs met de klant, we houden van korte communicatielijnen; Indien nodig ontwerp en maak je zelf de benodigde tools of hulpgereedschappen; Je kunt je collega’s adviseren over maakbaarheid, productietijd en de calculatie van offertes; Je maakt prototypes en enkelstuks van aluminium, exotische materialen, zoals titanium, RVS of inconel; Je bespreekt alles door met je collega Operator, maakt de werkinstructies en benadrukt de kritische punten in het werkstuk; Je staat altijd klaar om je collega’s te helpen of zelfs bij te springen bij de productie; Je maakt de opspantekeningen en verzorgt de planning van de afdeling; Jouw profiel Je hebt een HBO diploma of kan een gelijkwaardig niveau overleggen door werkervaring; Je bent creatief en bedenkt de best mogelijke manier om het werkstuk te maken; Elk werkstuk wil je perfect en met hoge kwaliteit opleveren, je hebt oog voor detail; Je werkt netjes, nauwkeurig en controleert op meerdere momenten je eigen werk; Gedreven en een opgewekte persoonlijkheid, leergierig zijn op jou van toepassing; Je bent communicatief en je sociale vaardigheden zijn goed, je bent een prettige collega; Wie zijn wij? Mevi is een hightech machine- en systeembouwer met grote expertise in de fijnmechanische en mechatronische techniek. We werken in het hart van de Nederlandse hightech industrie en dat doen wij met ongelooflijk veel plezier! Werken bij Mevi betekent kiezen voor een informele en open bedrijfscultuur bij een familiebedrijf met een sterk teamgevoel. Wij zijn nieuwsgierig, denken creatief in oplossingen en wij helpen elkaar graag. Dit merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. Wil jij ook graag werken in dit team met een gemoedelijke en collegiale sfeer? Wat bieden wij? Grote afwisseling in je werkzaamheden en de verantwoordelijkheid naar eigen inzicht te werken; Onze werktijden zijn van 7:30 uur tot 16:00 uur; Kennis maakt innoveren mogelijk, we vinden het héél belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, er is volop de ruimte om een opleiding, training of een cursus te volgen; Zeer grote variatie in werkzaamheden en producten; Vrijheid in het doen van je werk, jij bent de professional en zo zien wij jou en zo waarderen wij jou. Wij hanteren de CAO Kleinmetaal en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je gaat werken in een gezellige en informele werkomgeving.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Informatieadviseur

Als informatieadviseur inventariseer je de informatiebehoeften van de organisatie. Je kunt de vraag achter de vraag achterhalen en vertaalt dit naar, bij voorkeur, standaard IT oplossingen. Daarnaast richt je je op het ontsluiten van kennis binnen en buiten de BOM. Je betrekt collega’s en neemt ze mee in het gebruik van onze applicaties en systemen. Hierbij richt je je op de praktische toepasbaarheid en weet je langere termijn voordelen van het gebruik tastbaar te maken.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Junior Software Developer

Junior Software Developer in Outsystems
  • <